Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз Свински Стек Аламинут

Бърз Свински Стек Аламинут

Открий всички 24 избрани предложения за бърз свински стек аламинут в Gotvach.bg.
Крехки свински пържолиКрехки свински пържолиКрехките свински пържоли са готови....
Пълнени свински пържолиПълнени свински пържоли
2
Размийте 2-3 с.л. горчица във виното, прибавете сол и черен пипер на вкус и накиснете пържолите поне за 2 часа....
Свински пържоли ИзненадаСвински пържоли Изненада
Свински пържоли Изненада за вкусна вечеря или пък обяд....
Сочни свински пържолиСочни свински пържоли
8
Месото се нарязва на пържоли (аз лично не ги начуквам) и една по една се прибавят към готовия сос....
Пияни свински пържолиПияни свински пържоли
Месото се нарязва с дебелина около 1 см и се овкусява с подправките и зехтина. Накрая сипваме бирата върху тях и ги оставяме в хладилника за няколко...
Руски свински пържолиРуски свински пържоли
Руските свински пържоли са готови....
Свински пържоли натюрСвински пържоли натюр
Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте....
Бърз паниран свински дробБърз паниран свински дроб
Нарежете свинския дроб на парчета и го залейте с прясното мляко. Оставете го в хладилника за 1 час. Отцедете и подсушете....
Картофен аламинут в сачеКартофен аламинут в саче
2
Сварените картофи се режат едро. Загрява се сачето с мазнина и се слага нарязания ситно бекон. След като се запържи, се добавят и картофите да се...
Гювеч-аламинут в микровълноваГювеч-аламинут в микровълнова
3
Чушката и доматът се измиват, почистват и нарязват на едро. В купа смесваме чушката, домата, чаена лъжичка оцет, чаена лъжичка олио, сол на вкус...
Аламинут на тиганАламинут на тиган
Оставете мазнината да се загрее хубаво в тигана. През това време нарежете сиренето на филии, дебели около 1 см. Сложете всяка плочка в тигана...
Крехки телешки пържоли АламинутКрехки телешки пържоли Аламинут
Поднесете топлите крехки телешки стекове Аламинут и гарнирайте по избор....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка: