Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен Пататник с Картофи

Вкусен Пататник с Картофи

Открий всички 24 подбрани съвети относно вкусен пататник с картофи в Gotvach.bg.
Пърленки ПататникПърленки ПататникСлед като сте готови с тестото, обелете картофите и сварете в подсолена вода. Когато са сварени вече картофите, намачкайте ги хубаво....
Златоградски пататникЗлатоградски пататник
Разбъркайте заедно настърганите картофи, лук, ориза, сиренето, джоджена, черния пипер и овкусете със сол. Намажете тавата хубаво с масло....
Момчиловски ПататникМомчиловски Пататник
И пататникът е готов за поднасяне! Нарязваме на парчета. Вкусен и лесен момчиловски пататник - традиционен вкус на българската трапеза!...
Бърз пататникБърз пататник
Обелваме картофите и ги рендосваме на едро ренде....
Чепеларски ПататникЧепеларски Пататник
Поднасяме топъл изключително вкусния и ароматен традиционен родопски пататник по чепеларски! Чудно Вкусно!...
Кърджалийски пататникКърджалийски пататник
1
Картофите се сваряват, обелват и вече изстинали напълно се настъргват на едро ренде. Лукът се обелва и също се стърже на едро ренде....
Пататник от ТриградПататник от Триград
1
Домашни картофи, домашно масло, домашно сирене. Няма такъв вкус! Простота, която те издига до Съвършенство....
Пататник с брашноПататник с брашно
Обелваме картофите, нарязваме ги на дребно и ги сваряваме до готовност. Отцеждаме ги и ги намачкваме с преса за картофи....
Пататник на фурнаПататник на фурна
Обелените и измити картофи се настъргват на едро ренде. Към тях се добавят разбитите яйца и подправките, всичко се разбърква много добре....
Бабин родопски пататникБабин родопски пататник
Картофите се варят в подсолена вода до полуготовност, след което се обелват и се настъргват. Към тях се добавя настърганият лук....
Пататник със сиренеПататник със сирене
2
Картофите, яйцата, лукът, сиренето, подправките и маслото се смесват и се объркват добре....
Пататник по РяковскиПататник по Ряковски
Сервира се топъл - невероятно хрупкав и вкусен!...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: