Gotvach.bg»Избрани Колекции»Родопски Пататник с Варени Картофи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопски Пататник с Варени Картофи

Родопски Пататник с Варени Картофи

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно родопски пататник с варени картофи в Gotvach.bg.
Родопски пататникРодопски пататникНамажете готовия пататник обилно с масло и го охладете леко, преди да поднесете....
Традиционен Родопски ПататникТрадиционен Родопски Пататник
Намажете с разтопено масло и печете пататника в умерено загрята фурна до готвоност. Традиционният Родопски Пататник е готов....
Бабин родопски пататникБабин родопски пататник
Картофите се варят в подсолена вода до полуготовност, след което се обелват и се настъргват. Към тях се добавя настърганият лук....
Родопски пататник с месоРодопски пататник с месо
Печем пататника в умерена фурна за около 30-40 минути....
Родопски пататник със сиренеРодопски пататник със сирене
1
Настъргваме картофите и кромида на едро. Прибавяме яйцата, намачканото сирене и сухите подправки - чубрица, черен пипер, кимион....
Родопски Пататник без кориРодопски Пататник без кори
4
Родопският пататник без кори е чуден. Да ви е сладко!...
Родопски пататник с джодженРодопски пататник с джоджен
Обелете, измийте и настържете картофите на едро ренде. След това хубаво ги измийте под студена вода....
Родопски точен пататникРодопски точен пататник
Родопският точен пататник е много вкусен....
Родопски пататник с точени кориРодопски пататник с точени кори
1
Уточнение: В плънката можете да настържете картофите в суров вид, както и кромида....
Родопски пататник с кисело млякоРодопски пататник с кисело мляко
6
Картофите се сваряват цели, обелват се и докато са топли, се смачкват с вилица или преса....
Родопски пататник с домашно точени кориРодопски пататник с домашно точени кори
Родопският пататник с домашно точени кори е много вкусен....
Родопски пататник с ръчно точени кориРодопски пататник с ръчно точени кори
1
И да добавя - не претендирам това да е оригинален родопски пататник!...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: