Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варене на Картофи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Червени картофи – с по-ниско съдържание на нишесте, което ги прави подходящи за варене, печене, приготвяне на супи, салати и огретени....

8

Един голям, необелен варен картоф е богат на витамини от В-комплекс, които помагат на тялото да образува кръвни клетки и да произвежда енергия от...

Вижте също кои сортове картофи стават за пържене, как се съхраняват картофи и как се отглеждат най-хубавите картофи....

5

Брашното се запържва в маслото, добавя се горещото мляко, вари се с непрекъснато разбъркване десетина минути, добавя се сол и се прецежда, за да стане...

Това е един добър отговор на въпроса защо трябва да варите картофите с кожата....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
54
40
33
20
10
Дай твоята оценка: