Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусна Леща

Вкусна Леща

Прегледай всички 44 подбрани съвети за вкусна леща в Gotvach.bg.
Попска лещаПопска лещаРецептата за попска леща е от пловдивското село Труд. 1. Патладжаните се белят и режат на средно големи кубчета....
Леща яхнияЛеща яхния
26
Лещата, заедно с моркова и чесъна се сварява до омекване в около 1, 5-2 л вода, след което се посолява. Прибавят се клончета чубрица, а след като...
Шарена ЛещаШарена Леща
Добавяме измитата леща и доливаме 1.5-2 л вода /според това дали я обичате по-гъста или по-рядка/....
Чили лещаЧили леща
Лукът се нарязва на ситно, а пиперката - на кубчета. Чесънът само се обелва, а ако скилидките са много големи - може да се срежат на половинки. Доматите...
Леща плакияЛеща плакия
Поставете измитата и почистена леща в тенджера с студена вода. Поставете тенджерата на котлона и 3 минути след като заври, премахнете....
Бирена лещаБирена леща
Измийте лещата и сложете да се вари, нарежете лука и морковите и ги прибавете. Варете на умерен котлон, след около 20 минути прибавете скилидките...
Леща ВитаминаЛеща Витамина
2
Ако не е достатъчно гъсто, може да се размие малко брашно с вода и да се прибави към леща яхнията при разбъркване, след което се оставя още 2-3 минути...
Турска лещаТурска леща
1
Нарежете на ситно лука и го задудшете в зехтина за няколко минути. Добавете сол и разбъркайте. След това се прибавят нарязаните морков и картоф...
Супа ЛещаСупа Леща
Сварява се лещата и първата вода се изхвърля. Добавя се олио и сол. Следва да добавите нарязания лук и подправките. Накрая се слагат доматите...
Леща чорбаЛеща чорба
3
Добавете накрая малко оцет за вкус....
Бърза лещаБърза леща
2
Предварително обелваме и нарязваме лука и чесъна на ситно. След това, за по-бързо приготвяне, сваряваме вода в кана и я пресипваме в тенджера и започваме...
Манджа-лещаМанджа-леща
1
В тенджера слагам вода да заври. Нарязвам лука ситно, рендосвам моркова и добавям във водата. През това време слагам в по-малка тенджера лещата...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: