Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гарнитура за Месо

Гарнитура за Месо

Прегледай всички 35 избрани предложения за гарнитура за месо в Gotvach.bg.
Гарнитура с гъбиГарнитура с гъбиПочистете гъбите и ги нарежете на дребни парченца. Накълцайте лука и го сложете да се задуши в сгорещеното масло. След 3 минути добавете и гъбите...
Гарнитура за пържолиГарнитура за пържоли
2
Накрая махнете фолиото и доизпечете гарнитурата за пържоли до леко зачервяване на картофите....
Топла зеленчукова гарнитураТопла зеленчукова гарнитура
Нарежете лука на тънки жулиени (ивички), а морковите според вкуса ви или на пръчици, или на половинки. Сложете ги в уред за готвене на пара, настройте...
Гарнитура на параГарнитура на пара
Чудесна гарнитура към всяко ястие....
Гарнитура с лещаГарнитура с леща
Измиваме лещата и я поставяме в съд с вода и оставяме да набъбне за 15 минути. През това време нарязваме на кубчета почистените лук, моркови и целината...
Гарнитура от зеленчуциГарнитура от зеленчуци
Гарнитурата е подходяща към печено, пържено месо, ястия с яйца или със сирене....
Гарнитура от спанакГарнитура от спанак
В дълбока тенджера се слага спанака и се задушава. След това пригответе бульона според указанията. Добавете към него останалите съставки....
Италианска топла гарнитураИталианска топла гарнитура
Измийте картофите и ги сварете в подсолена вода с кожата, докато се разпукат сами. Когато изстинат достатъчно, но не напълно, ги обелете и нарежете...
Вкусна картофена гарнитураВкусна картофена гарнитура
След като изпържите добре картофите, може да ги поднесете като гарнитура, поръсена с настърган кашкавал....
Гарнитура от грахГарнитура от грах
Овкусете гарнитурата от грах със сол и черен пипер и поръсете със скълцан магданоз....
Гарнитура от карфиолГарнитура от карфиол
Тази гарнитура е подходяща за печено месо....
Гарнитура от гъбиГарнитура от гъби
Загрейте фурната. Почистете гъбите с помощта на четчица и след това ги забърсвайте с кърпа. Нарежете ги при нужда и ги смесете в купа с останалите...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: