Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Предястие с аспержиАспержите се бланшират за няколко минути в посолена вода, като преди това се отстранява около 1 см от долната част.
Двете пиперки се нарязват на...
Предястие с франзела
Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко.
В маслото задушаваме нарязаните лук...
Предястие с грах
На дъното на йенска тава се слага половината масло.
Върху него се нарежда пушеното сирене, отгоре се изсипва грахът ( задушен в останалото масло...
Предястие с амарант
Накисваме за поне 6 часа амарант. В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода.
След това добавяме измития амарант. Като поври 10...
Предястие с палачинки
Смесваме всички продукти за палачинките. Приготвяме палачинките, като ги намазваме с масло.
В олиото запържваме ситно нарязания лук, слагаме каймата...
Предястие с колбасКолбаса нарязваме на 6 колелца и ги изпържваме в сгорещено олио, докато станат като кошнички.
Сваряваме картофите, пасираме ги и ги правим на пюре...
1
Предястие с КамамберРазточете на тънка кора бутерното тесто.
Намажете със сладкото, поставете питката Камамбер в средата и загънете като пакетче, като хубаво притиснете...
2
Предястие с извара
Измиваме краставицата и белим кората. Нарязваме на шест парченца, а после разполовяваме надлъжно, получават се 12 парченца. Леко издълбаваме с малка...
Предястие 3 март
Сваряват се картофите и яйцата, обелват се. Картофите се намачкват с вилица, яйцата се настъргват на едро ренде и се смесват в купа.
Прибавя се...
Предястие 3 водки
Сварените картофи се нарязват на кубчета заедно с шпеков салам, кисели краставички....
Предястие с гъби
Загрейте фурната и запечете в тавичка нарязаните ситно пушени гърди.
Гъбите нарежете и ги посолете леко.
Разпределете в индивидуално огнеупорно...
Предястие с миди
Скалопините се увиват в нарязания на ленти бекон. Прибавят се сол и мащерка и се задушават с 30 мл зехтин, виното, кравето масло и главата чесън,...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
50
44
31
20
10
Дай твоята оценка: