Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски месен ордьовърЖелатинът се накисва в 50 милилитра вода. След като набъбне, се смесва със затопления бульон.
В купа се слагат нарязаните на тънки ленти шунка...
Ордьовър с конкилие
Пастата се вари във вряща подсолена вода с няколко капки олио (олиото се слага, за да не се слепват). Изважда се, отцежда се и се нарежда в чинията...
Ордьовър от салатиСалатките се измиват хубаво, нарязват се на ивички и се разпределят в салатени чинии. Върху нея се слага нарязания на кръгчета зелен лук.
Върху...
1
Ордьовър от агнешки дреболии
Дреболиите се сваряват, изваждат и нарязват. След това се разбъркват и измерват в тавичка.
Поръсват се със сол и червен пипер на вкус. Заливат...
Ордьовър с пълнено филе
Нарязваме печените чушки на ситно. В купа натрошаваме сиренето и при него сипваме чушките.
Поръсваме с чесън и добавяме майонезата и киселото...
Ордьовър с пилешко месо
Месото и краставичките се нарязват много ситно. Яйцето се настъргва на ренде и се смесва с месото и краставичките.
Прибавят се останалите продукти...
Ордьовър Корабчета в морето
Варените яйца се нарязват на половинки. Отделят се жълтъците, които се намачкват с вилица. Добавя се сиренето, което също се намачква. Обърква се...
Яйца по френски - ордьовърЯйцата се сваряват в подсолена вода, обелват се черупките и яйцата се срязват по дължина на две половинки. Изваждат се жълтъците и се нарязват на...
2
Ордьовър от варени яйцаСваряваме яйцата за 12 минути. Заливаме със студена вода. Като се охладят, ги белим и нарязваме на половинки.
Подреждаме в подходяща чиния. Посоляваме...
2
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: