Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Интересни Студени Хапки

Интересни Студени Хапки

Открий всички 24 авторски предложения за интересни студени хапки в Gotvach.bg.
Хапки с тиквичкиХапки с тиквичкиХапките с тиквички са много вкусни....
Интересни маслени бисквитиИнтересни маслени бисквити
6
Брашното се слага в дълбока купа и към него се прибавят натрошеното на парчета твърдо масло и ванилията. Продуктите се размесват, докато маслото се...
Кетъринг хапки - 2 вариантаКетъринг хапки - 2 варианта
Поднесете тези кетъринг хапки и вижте как се разграбват за секунди....
Бутер хапки с моцарелаБутер хапки с моцарела
Доматите се измиват и нарязват на шайби с дебелина около 0.5см. Ползват се всички приблизително еднакви по диаметър шайби. Тестото се разгъва,...
Свински хапки с картофкиСвински хапки с картофки
Нарязваме и задушаваме лука, моркова и месото. Добавяме зеленчуци и задушаваме. Обелваме и нарязваме картофите и ги слагаме в кален гювеч....
Солени хапки с извараСолени хапки с извара
Смесваме содата с киселото мляко. Към тях прибавяме яйцата, солта, червения пипер, слънчогледовото масло, изварата. Разбъркваме добре и постепенно...
Свински хапки с лимонСвински хапки с лимон
Месото го нарязваме на малки хапки, лимона го изстискваме. Кората на лимона се реже на средно големи парчета....
Кетъринг хапки с пилешкоКетъринг хапки с пилешко
Изпържете всички хапки и ги наредете върху кухненска хартия, за да се освободят от мазнината....
Хапки с морски даровеХапки с морски дарове
Във всяка порция се подреждат по 4 хапки хляб без коричка или оризов крекер....
Пържени хапки с шункаПържени хапки с шунка
В олио изпържваме хапките, като гребваме от тестото с лъжичка. Поднасяме хапките с гарнитура от туршия....
Банички хапки с коприваБанички хапки с коприва
2
Рулата разрязваме на 3 или 4, така че да се получат хапки. В прорезите на рулата слагаме по малко масло....
Кашкавалени хапки с корнфлейксКашкавалени хапки с корнфлейкс
2
Пържите около 2 дози хапки, всяка за около 3 минутки....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
52
45
32
21
10
Дай твоята оценка: