Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Лапад

Как се Готви Лапад

Разгледай всички 31 кулинарни идеи за как се готви лапад в Gotvach.bg.
Лапад с ориз на фурнаЛапад с ориз на фурнаЛападът се измива добре и се изчиства от дръжките. Листенцата бланшираме за няколко минути (2-3 мин.) във вряла подсолена вода....
Лапад с ориз и месоЛапад с ориз и месо
Сипва се топлата вода към вкусната манджа и оставяме на тих огън да се готви, докато месото се свари и оризът набъбне....
Супа от лапад и тиквичкиСупа от лапад и тиквички
Оставя се на тих огън да се готви до готовност на ориза. Сваля се лападената супа и прибавяме нарязан магданоз....
Жито с лапад и коприваЖито с лапад и коприва
Лесно за приготвяне – пролетно жито с лапад и коприва за един засищащ и ароматен обяд!...
Банички с лапад и сиренеБанички с лапад и сирене
Слагате да заври вода с малко сол, пускате измития лапад и попарвате за кратко. Слагате лапада да се отцеди и охлади....
Запеканка от лапад с извараЗапеканка от лапад с извара
Почистете лапада лист по лист, измийте под течаща вода и оставете да се изцеди от водата....
Запържен лапад с кисело млякоЗапържен лапад с кисело мляко
Нарязваме го в купа, загряваме олио в по-дълбок тиган и слагаме лапада да се запържи, като разбъркваме постоянно....
Кифлички с лапад и сиренеКифлички с лапад и сирене
Нарязваме на дребно попарения лапад. Нужно ни е около 1 ч.ч. Слагаме лапада при сиренето и белтъка....
Лучник с лапад и сиренеЛучник с лапад и сирене
Задушава се в растителното масло заедно с нарязания лапад до омекване и се оставя да изстине....
Питки с лапад в купичкиПитки с лапад в купички
2
Предварително си запържете лука с лапада, стопете маста (ако не обичате мас, използвайте олио)....
Пиле с Лапад в ТенджераПиле с Лапад в Тенджера
Добавете и лапада, след като заври прибавете и ориза с джоджена....
Супа с Лапад и ГъбиСупа с Лапад и Гъби
Когато се запържат добре, дръпваме тенджерката от котлона и прибавяме лапада. Разбъркваме хубаво и слагаме отново на котлона....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
52
44
33
21
10
Дай твоята оценка: