Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маринована пъстърваМаринованата риба трябва да престои поне две седмици, преди да се консумира.
Маринованата пъстърва е много вкусна....
Печена пъстърва
Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин....
Поширана Пъстърва
Пускаме рибните филета в течността, поръсваме с нарязания пресен лук, като похлупваме с капака филетата и оставяме за 8–10 минути, да се пошират....
Пъстърва фрикасе
В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан магданоз....
Веяна Пъстърва
Подсушаваме добре пъстървите, в коремната част поставяме клечки за зъби, за да е поразтворена, и закачаме на тераса или някъде навън да се извее за...
Пролетна пъстърва
Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на скара...
Пълнена пъстърваНапълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с клечки за зъби и наредете на намаслена тавичка....
1
Медена пъстърваРибата се нарязва на парчета, посолява се, поръсва се с черен пипер и се запържва до златисто....
1
Панирана пъстърва
Оставете филето да се маринова за около 20 минути в хладилник.
Разбийте яйцата с млякото....
Пъстърва с песто
Аз купувам почистена пъстърва, но ако Вие сте се сдобили с цяла, въоръжете се с нож и търпение и почистете от вътрешностите....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
52
45
30
23
10
Дай твоята оценка: