Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Леща с Праз

Леща с Праз

Разгледай всички 24 авторски предложения относно леща с праз в Gotvach.bg.
Супа от леща с пушени ребра и празСупа от леща с пушени ребра и празПочистете лещата и я сложете да ври в 1.2 литра подсолена вода. Щом заври водата, добавете пушените ребра, а след около 30 минути и нарязания на ситно...
Яхния от кафява леща с праз и пащърнакЯхния от кафява леща с праз и пащърнак
2
Имате превъзходна яхния от кафява леща с праз и пащърнак....
Леща с праз и картофи от 1960 г.Леща с праз и картофи от 1960 г.
Вдига се от огъня готовата яхния от леща, като се сложи червения пипер....
Супа ЛещаСупа Леща
Сварява се лещата и първата вода се изхвърля. Добавя се олио и сол. Следва да добавите нарязания лук и подправките. Накрая се слагат доматите...
Червена лещаЧервена леща
13
Кипнете зеленчуковата смес, варете около 10 минути и прибавете почистената и измита леща....
Леща чорбаЛеща чорба
3
Измийте лещата и я сложете да се вари със скълцаните праз и лук. След като омекне, я прецедете и я пресовайте. Загрейте олиото и запържете още...
Леща БолонезеЛеща Болонезе
1. Сварете лещата заедно с дафиновия лист в солена вода. 2. Нарежете сланината на дребно и я запържете в малко олио, а след това добавете и лука...
Постна лещаПостна леща
5
Разбърква се с бъркалката и се изсипва при супата от леща....
Попска лещаПопска леща
5
Рецептата за попска леща е от пловдивското село Труд. 1. Патладжаните се белят и режат на средно големи кубчета....
Леща фрикасеЛеща фрикасе
Смлените корени за супа и лук се задушават в растителното масло около 15 мин, като се прибавят малко сол и вода. Доливат се 3 чаени чаши гореща...
Турска лещаТурска леща
1
Нарежете на ситно лука и го задудшете в зехтина за няколко минути. Добавете сол и разбъркайте. След това се прибавят нарязаните морков и картоф...
Леща плакияЛеща плакия
Поставете измитата и почистена леща в тенджера с студена вода. Поставете тенджерата на котлона и 3 минути след като заври, премахнете....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 8
56
41
30
21
10
Дай твоята оценка: