Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джолан на тиганСлед като е престоял свинският джолан, се запържва в зехтина до златисто заедно с чесъна....
Джолан по Павликенски
Измиваме добре телешкия джолан и го шпиковаме с бахар, дафинов лист и чесън....
Джолан по Милански
Загрейте зехтина на умерен огън и задушете лука за 5 минутки, след което поставете парчетата джолан и маслото....
Джолан по манастирскиСервираме свинския джолан с гарнитура от пържени картофи и украса от зелени подправки....
1
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Свински джолан с картофи
Прехвърлете сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер.
Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука....
Шпикован джолан с картофи
Месото се намазва с горчица. По него се правят хоризонтални и вертикални леки разрези, като в образувалите се цепнатини се поставят парченца чесън...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: