Gotvach.bg»Избрани Колекции»Марината за Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джолан с медена маринатаПриготвя се марината от посочените съставки и с нея се намазва джоланът.
Оставя се да престои така 3 часа....
Джолан в медено-чеснова марината
Печете свинските джолани в загрята фурна на 160 градуса за 2 часа, след което махнете фолиото и допечете до приятен загар още 30-40 мин....
Джолан с боб
Сложете боба, заедно с джолана, нарязаната на кубчета сланина, наденицата и ситно нарязаните лук и чесън в дълбоко глинено гърне....
Джолан с бираСвинските джолани измийте и подсушете. Всичко подправки сложете в хаванче и ги счукайте....
1
Джолан с гъби
Вадим гъбите и слагаме нарязания на ситно джолан да се изпържи. Заедно с него можем да сложим лук, чушки, моркови, домат....
Джолан в пликВтриваме подправките в целия джолан и оставяме да поеме за няколко часа.
Загрейте фурната на 180 градуса....
3
Джолан в Мултикукър
Джолана го измиваме добре и на места правим разрези, в които поставяме белените скилидки чесън....
Джолан на тиган
След като е престоял свинският джолан, се запържва в зехтина до златисто заедно с чесъна....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: