Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джолан по ПавликенскиИзмиваме добре телешкия джолан и го шпиковаме с бахар, дафинов лист и чесън....
Джолан по Милански
Загрейте зехтина на умерен огън и задушете лука за 5 минутки, след което поставете парчетата джолан и маслото....
Джолан по манастирскиСервираме свинския джолан с гарнитура от пържени картофи и украса от зелени подправки....
1
Свински джолан с виноВ глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
7
Телешки Джолан с Дюли
Месото от джолан е по-жилаво и му трябва по-дълга обработка.
Лукът се нарязва на лунички и се запържва в олиото и се посолява....
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: