Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

След като е престоял свинският джолан, се запържва в зехтина до златисто заедно с чесъна....

Измиваме добре телешкия джолан и го шпиковаме с бахар, дафинов лист и чесън....

Загрейте зехтина на умерен огън и задушете лука за 5 минутки, след което поставете парчетата джолан и маслото....

Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....

Овкусяваме шайбите джолан със сол и черен пипер. Овалваме ги в брашно, като леко потупваме, за да отстраним излишното количество....

1

След като е готов, джоланът се сервира с картофено пюре или гарнитура по желание....

2
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: