Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маринована Скумрия в Буркани

Маринована Скумрия в Буркани

Открий всички 20 кулинарни идеи за маринована скумрия в буркани в Gotvach.bg.
Бързо маринована скумрия в хартияБързо маринована скумрия в хартияБързо маринована скумрия в хартия се поднася с гарнитура от топла картофена салата и полята с отделилото се сосче при печенето. Добър апетит!...
Рибна салата с маринована скумрияРибна салата с маринована скумрия
Извадете скумрията от консервата и отцедете от маринатата. Подредете рибните филенца, леко начупени върху доматите в центъра на салатата....
Печена маринована скумрия на грил в микровълноваПечена маринована скумрия на грил в микровълнова
Поднасяме, докато е още топла самата скумрия....
Маринована скумрия на скара, гарнирана с картофена салатаМаринована скумрия на скара, гарнирана с картофена салата
1
Можем да прибавим пресен лимон за скумрията....
Ароматна скумрия на скара (маринована с ориенталски подправки)Ароматна скумрия на скара (маринована с ориенталски подправки)
6
Ароматната скумрия на скара (маринована с ориенталски подправки) е много вкусна....
Скумрия плакияСкумрия плакия
2
Скумрията плакия е готова....
Бърза скумрияБърза скумрия
1
Образува се кашичка с която се намазват добре почистените и охладени скумрии. Престояват така около 15 мин....
Веяна скумрияВеяна скумрия
Залейте буркан с леко загрято олио и приберете в хладилника....
Скумрия РопотамоСкумрия Ропотамо
2
Нарязваме краставичките и праза. Грахът и нарязаните предходни зеленчуци се смесват с доматения сос. Добавяме и олиото, сместа от оцет и краставичната...
Скумрия яхнияСкумрия яхния
Поднесете яхнията от скумрия с лимон и скълцан магданоз....
Пържена скумрияПържена скумрия
3
Скумрията изчистваме добре от вътрешностите и премахваме главата. Измиваме и нарязваме на шайби....
Скумрия-плакияСкумрия-плакия
Сипете в тавичката за печене доматите, нарязания на филийки лук, моркови на колелца и граха. Овкусете със солта, черния пипер, ригана и дафиновите...

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка: