Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки пайСложете пилешкия пай да се пече в умерено загряна фурна за около 20-30 минути....
Пилешки кюфтета
Към получената пилешка кайма добавете яйцето, настъргания лук, скълцания чесън, галетата, всички подправки, содата....
Пилешки пърженки
Обезкостете пилешкото, махнете кожата и смелете месото на много ситно в кухненски робот.
Прибавете хляба /без кора/, яйцата, лимоновия сок, подправките...
Пилешки шиш
Настържете лука и го смесете заедно с чубрицата, черен пипер и сол. Нарежете месото на едри парчета и го прибавете към горната смес.
Оставете...
Пилешки шницели
Пилешкото месо се смила заедно с лука и обелените и почистени ябълки. Прибавете накиснатия в млякото и отцеден хляб, рома, черния пипер и два белтъка...
Пилешки пилафНарязваме предварително свареното пилешко месо на тънки лентички. Запържваме го за кратко в сгорещеното масло....
1
Пилешки гювечПочистете пилето от кожата и го нарежете на порции, посолете и го запържете в олиото. Прехвърлете го в гювеч. Размразете бамята, обелете, измийте...
1
Пилешки шишчета
При сервиране поднесете пилешките шичетата с изпържените картофки и зелена салата....
Пилешки сарми
За рецептата ви трябва глинен гювеч с капак - 4-6 литра.
Отделя се ципата на гъбите, измиват се и се нарязват на парченца (при консервираните...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: