Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе Елена от свински вратПотапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа....
Бързо и лесно Филе ЕленаФилето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол....
1
Пълнени гъбки с филе Елена
Нарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите.
Печем в предварително загрята фурна на 200°C....
Свинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Пастърма от сьомга
Другото важно предимство, за да предпочетем да си приготвим пастърма от сьомга в домашни условия, е че е далеч по- икономично, отколкото ако я закупим...
Пастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма по арменски
Режем на подходящи парчета телешкото месо, за предпочитане телешко контра филе....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: