Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашно Свинско Филе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе ЕленаСлед около 3 седмици вашето филе Елена е готово.
Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....
9
Домашна пастърма от пилешко филе
Пастърмата трябва да престои седмица, след тогава да се консумира.
Домашната пастърма от пилешко филе е готова....
Пастърма от пуешко бон филе
Сложете кукичка и оставете домашната пастърма на проветриво, тъмно и хладно място.
Пастърмата от пуешко бон филе трябва да съхне седем дни....
Мераклийска пастърма от свинско контрафилеГотовата пастърма увиваме във стреч фолио и прибираме на студено.
Добър апетит с моята мераклийска пастърма от свинско контрафиле!...
2
Домашна пастърма от свинско месо
По нататък – на здраве и тази вкусна домашна пастърма от свинско месо....
Бързо и лесно Филе ЕленаФилето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол....
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: