Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Домашно Свинско Филе

Приготвяне на Домашно Свинско Филе

Открий всички 24 избрани предложения за приготвяне на домашно свинско филе в Gotvach.bg.
Пълнени гъбки с филе ЕленаПълнени гъбки с филе ЕленаНарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите. Печем в предварително загрята фурна на 200°C....
Филе Елена от свински вратФиле Елена от свински врат
3
Потапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа....
Как да съхраняваме домашното филе Елена?Как да съхраняваме домашното филе Елена?
От особена важност за максималното запазване на вкуса на домашното филе Елена е неговото правилно съхранение....
Каква е разлика между пастърма и филе елена?Каква е разлика между пастърма и филе елена?
От друга страна, филе елена се приготвя най-често от свинско филе – най-крехката и нежна част на свинското месо....
Говежда пастърма с фасулГовежда пастърма с фасул
Говеждата пастърма с фасул е готова....
Свинска пастърма с чименСвинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни. Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправки
8
След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Конска пастърма с чубрицаКонска пастърма с чубрица
Тази конска пастърма с чубрица е готова за консумация след 7 дни....
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилник
Страхотна пастърма!...
Пастърма по арменскиПастърма по арменски
Режем на подходящи парчета телешкото месо, за предпочитане телешко контра филе....
Пастърма от сьомгаПастърма от сьомга
Другото важно предимство, за да предпочетем да си приготвим пастърма от сьомга в домашни условия, е че е далеч по- икономично, отколкото ако я закупим...
Пастърма от рибаПастърма от риба
1
Колкото по-дебели са, толкова по-дълго се суши пастърмата от риба....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: