Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Домашно Свинско Филе

Приготвяне на Домашно Свинско Филе

Открий всички 24 избрани предложения за приготвяне на домашно свинско филе в Gotvach.bg.
Пълнени гъбки с филе ЕленаПълнени гъбки с филе ЕленаНарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите. Печем в предварително загрята фурна на 200°C....
Филе Елена от свински вратФиле Елена от свински врат
3
Потапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа....
Бързо и лесно Филе ЕленаБързо и лесно Филе Елена
2
Филето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол....
Как да съхраняваме домашното филе Елена?Как да съхраняваме домашното филе Елена?
От особена важност за максималното запазване на вкуса на домашното филе Елена е неговото правилно съхранение....
Каква е разлика между пастърма и филе елена?Каква е разлика между пастърма и филе елена?
От друга страна, филе елена се приготвя най-често от свинско филе – най-крехката и нежна част на свинското месо....
Говежда пастърма с фасулГовежда пастърма с фасул
Говеждата пастърма с фасул е готова....
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправки
10
След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилник
Вижте също как да си направите пастърма от свинско сърце, пастърма от свински врат или любимата кайзер пастърма....
Конска пастърма с чубрицаКонска пастърма с чубрица
Тази конска пастърма с чубрица е готова за консумация след 7 дни....
Свинска пастърма с чименСвинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни. Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Пастърма от бутПастърма от бут
Домашна пастърма от бут - мезе за вино в студените зимни нощи. Вижте още много вкусни идеи за домашна пастърма....
Пастърма от сьомгаПастърма от сьомга
Другото важно предимство, за да предпочетем да си приготвим пастърма от сьомга в домашни условия, е че е далеч по- икономично, отколкото ако я закупим...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: