Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързо и лесно Филе ЕленаФилето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол....
Пълнени гъбки с филе Елена
Нарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите.
Печем в предварително загрята фурна на 200°C....
Свинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Пастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма по арменски
Режем на подходящи парчета телешкото месо, за предпочитане телешко контра филе....
Пастърма от сьомга
Другото важно предимство, за да предпочетем да си приготвим пастърма от сьомга в домашни условия, е че е далеч по- икономично, отколкото ако я закупим...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: