Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

От особена важност за максималното запазване на вкуса на домашното филе Елена е неговото правилно съхранение....

От друга страна, филе елена се приготвя най-често от свинско филе – най-крехката и нежна част на свинското месо....

Вижте също как да си направите пастърма от свинско сърце, пастърма от свински врат или любимата кайзер пастърма....

Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...

Домашна пастърма от бут - мезе за вино в студените зимни нощи.
Вижте още много вкусни идеи за домашна пастърма....

Другото важно предимство, за да предпочетем да си приготвим пастърма от сьомга в домашни условия, е че е далеч по- икономично, отколкото ако я закупим...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: