Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнени гъбки с филе ЕленаНарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите.
Печем в предварително загрята фурна на 200°C....
Как да съхраняваме домашното филе Елена?
От особена важност за максималното запазване на вкуса на домашното филе Елена е неговото правилно съхранение....
Каква е разлика между пастърма и филе елена?
От друга страна, филе елена се приготвя най-често от свинско филе – най-крехката и нежна част на свинското месо....
Свинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Пастърма по арменски
Режем на подходящи парчета телешкото месо, за предпочитане телешко контра филе....
Пастърма от сьомга
Другото важно предимство, за да предпочетем да си приготвим пастърма от сьомга в домашни условия, е че е далеч по- икономично, отколкото ако я закупим...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: