Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Капама с три вида месоНа дъното на гювеча се слагат ребрата, след тях започват да се редуват ред зеле, ред ориз, свинско месо- нарязано на хапки.
Подреждането се повтаря...
Разкошни крокети с три вида месо
Накълцайте на ситно и сварените яйца и смесете с трите вида месо в голяма купа.
Отделно запържете лука загрятото на умерен огън олио....
Три вида месо с топено сирене
Нарязваме си месото на кубчета, разбъркваме хубаво продуктите за маринатата и слагаме вътре в купата месото. Оставяме да престои за 1 денонощие или...
Пържени кюфтета с три вида месо
Месото се смила. Омесва се добре със всички останали продукти. Оформят се кюфтета и се оставят да престоят около половин час.
После се овалват...
Вкусно саче с три вида месо
Нарежете свинското месо на малки парчета и запържете в сгорещен тиган.
Добавете пушеното месо нарязано на кубчета и сланината нарязана на тънки...
Грузинско мцвади от три вида месо
Месото се реже на парчета с големината на орех и се нанизва на шишове, като се редуват трите вида месо....
Аржентинско пучеро с три вида месо
Морковите, лукът, чушките, картофите и зелето се режат на едро. Беконът се нарязва на едро и се запържва до златисто.
Агнешкото и телешкото се...
Капама с 3 вида месо и сарми
Капамата с 3 вида месо и сарми се похлупва с капак. Слага се във фурната. Пече се около 150 минути....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: