Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Сготвя с Пшеничен Грис

Какво да Сготвя с Пшеничен Грис

Разгледай всички 36 подбрани съвети за какво да сготвя с пшеничен грис в Gotvach.bg.
Баклава с грисБаклава с грисОставете баклавата с грис да престои една нощ преди да я поднесете....
Суфле с грисСуфле с грис
Добавяйте по малко от тях към сместа с грис и постепенно съединете двете смеси....
Халва от грисХалва от грис
1
Задушете гриса в мазнината до златисто. Залейте го със сироп, приготвен от захарта и водата и бъркайте, докато заври. След 2-3 минути снемете...
Хайвер от грисХайвер от грис
5
Друг начин да приготвите хайвера от грис е като направите яйцето, олиото и лимоновия сок на майонеза и я подправите с малко сол и захар....
Тесто с грисТесто с грис
След това започнете да добавяте гриса на порции. добавете толкова грис, че да се получи топка меко тесто....
Лимонова грис халваЛимонова грис халва
Поднесете лимоновата грис халва нарязана на парчета....
Розички с грисРозички с грис
Първо се приготвя сиропът. В тенджера се слагат всички продукти. Вари се за около 5-10 минути и се оставя да се охлади, но не напълно. Трябва да е...
Супа с грисСупа с грис
Грисът се запържва в олиото до златисто, след което се залива с 5-6 чаши гореща вода, като се бърка непрекъснато. Оставя се да заври. Прибавят...
Суфле от грисСуфле от грис
Кипват се млякото със захарта и се прибавя грисът. След като е готов, се оставя да се охлади. Към охладената смес се добавят почистените и настъргани...
Грис с шипкаГрис с шипка
След това се добавя грис и се разбърква до сгъстяване, но не много, защото като се охлади, става още по-гъсто....
Пастички с грисПастички с грис
/undefined В тенджерка се кипва прясното мляко и се добавят последователно захарта, грисът и разбитите жълтъци. Бърка се непрекъснато докато сместа...
Грис с карамелГрис с карамел
5
Сложете прясното мляко да заври, като прибавите захар, а след като кипне и гриса. Разсипете гриса в купички и залейте всяка с карамел. Карамелът пригответе...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
51
44
32
20
10
Дай твоята оценка: