Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Халва от грисЗадушете гриса в мазнината до златисто. Залейте го със сироп, приготвен от захарта и водата и бъркайте, докато заври.
След 2-3 минути снемете...
1
Хайвер от грисДруг начин да приготвите хайвера от грис е като направите яйцето, олиото и лимоновия сок на майонеза и я подправите с малко сол и захар....
5
Тесто с грис
След това започнете да добавяте гриса на порции. добавете толкова грис, че да се получи топка меко тесто....
Розички с грис
Първо се приготвя сиропът. В тенджера се слагат всички продукти. Вари се за около 5-10 минути и се оставя да се охлади, но не напълно. Трябва да е...
Супа с грис
Грисът се запържва в олиото до златисто, след което се залива с 5-6 чаши гореща вода, като се бърка непрекъснато.
Оставя се да заври. Прибавят...
Суфле от грис
Кипват се млякото със захарта и се прибавя грисът. След като е готов, се оставя да се охлади.
Към охладената смес се добавят почистените и настъргани...
Грис с шипка
След това се добавя грис и се разбърква до сгъстяване, но не много, защото като се охлади, става още по-гъсто....
Пастички с грис
/undefined В тенджерка се кипва прясното мляко и се добавят последователно захарта, грисът и разбитите жълтъци.
Бърка се непрекъснато докато сместа...
Грис с карамелСложете прясното мляко да заври, като прибавите захар, а след като кипне и гриса. Разсипете гриса в купички и залейте всяка с карамел. Карамелът пригответе...
5
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
51
44
32
20
10
Дай твоята оценка: