Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се готви царевичен грисС помощта на царевичен грис можете да приготвите много вкусни кулинарни изкушения. Царевичният грис не е подходящ само за правене на качамак, от...
Хапвайте грис за повече селен
Това е продукт, който се получава от смилането на царевични или пшенични зърна. Той се дели на едрозърнест и дребнозърнест....
Плодов грис
Компотът се слага да заври и след това се прибавя грисът.
Бърка се бързо до сгъстяване. В купичка се слага бисквитка и отгоре се залива с гриса...
Грис хайверПрибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме на вкус....
1
Грис - халваГорещата грис-халва изсипвам в съд, предварително намокрен със студена вода. Леко заглаждам и охлаждам....
6
Грис фламери
Нарежете плодовете и ги залейте с рома. Ако използвате компот, отцедете плодовете добре.
Карамелизирайте захарта и излейте топлото мляко. Бъркайте...
Грис кексчета
След това в купата към него прибавяме и другите важни съставки - шарлан, сода, рожков, канела, пшенични трици и конопено брашно....
Хайвер с грис
Изсипете водата в тенджера и я сложете на котлона. Към нея добавете солта и олиото. Когато заври, веднага я махнете и постепенно прибавете гриса....
Предястие с грис
При изстиналия грис се прибавят жълтъците и лука.
Накрая се подправя с лимоновия сок и солта. Това предястие е подходящо и за сандвичи....
Шекерпаре без грис
Най-напред се приготвя сиропът и се оставя да изстине (стандартно 1:1 вода и захар).
В дълбок съд се разбиват двете яйца и постепенно прибавяме...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
51
44
32
20
10
Дай твоята оценка: