Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Кайма за Скара

Приготвяне на Кайма за Скара

Открий всички 48 подбрани съвети относно приготвяне на кайма за скара в Gotvach.bg.
Душмански кюфтета на скараДушмански кюфтета на скараКаймата се слага в хладилника да почине поне 2 часа или за една нощ. Оформят се кюфтета с желаната големина....
Нервозни кюфтета на скараНервозни кюфтета на скара
Оформяме кюфтенцата, намазваме скарата с парче сланина и когато се сгорещи печем....
Класически кюфтета на скараКласически кюфтета на скара
1
Оформят се кюфтета, намазват се с олио и се пекат на скара на дървени въглища....
Люти кюфтета на скараЛюти кюфтета на скара
След това оформете с навлажнени ръце кюфтета и ги изпечете на скарата....
Свински кюфтета на скараСвински кюфтета на скара
Оформяме средно големи кюфтета и ги сплескваме. След което ги печем на предварително загрята скара....
Плескавица по ловджийскиПлескавица по ловджийски
Преди да започнете да оформяте плескавици от овкусената кайма си пригответе ловджийския сос....
Пикантна плескавица с беконПикантна плескавица с бекон
Оформете 4-5 плескавици и ги намазнете. Изпечете ги равномерно и от двете страни на скара или тиган. Сервирайте с гарнитура по избор....
Пълнена плескавица в булоПълнена плескавица в було
2
Така направете и останалата кайма. Разделете булото на четири части и с всяка обвийте плескавиците. Печете на загрята скара или грил....
Плескавица с лют урнабесПлескавица с лют урнабес
Изпечете плескавиците във фурна на 200 градуса за около 15-20 мин или на скара с дървени въглища....
Кюфтета от сафрид на скараКюфтета от сафрид на скара
Печете кюфтетата от двете страни на силно загрята и омазнена скара....
Кюфтета с бекон на скараКюфтета с бекон на скара
Оформяте с намазнени ръце големи и плоски кюфтета и печете на скара до готовност. Моята е плоча, но става и на оребрена....
Кюфтета на скара със сосКюфтета на скара със сос
Печем на предварително затоплена скара. Приготвяме сос. Оставяме го да поври на тих огън....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: