Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости за Приготвяне на Месо на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Вижте тънкостите при печенето на скара в следващите редове.
Винаги трябва да избираме прясното месо и никога замразено....

7

1

3

Те пък, от своя страна, е най-добре да бъдат приготвени на скара или грил тиган, защото сготвени по този начин, стековете от щраус чудесно разгръщат...

С помощта на бульона се приготвя сос, като се използва запържено брашно или сметана....

В какво да се маринова месото за скара
Повечето маринати за месо на скара съдържат киселинни или алкални храни (оцет, кисело мляко, горчица, домати...

Готвенето на барбекю и скара могат да бъдат проблематични поради две причини....

2

Тлъстите риби като сьомгата и скумрията са много подходящи за печене на скара....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: