Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости за Печене на Погача
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

Затоплете млякото леко и разчупете кубчето мая в него, добавете захарта и лъжица брашно. Разбъркайте и оставете за 15 минути да шупне. Пресейте 800...

В дълбока купа смесваме бирата, млякото и олиото. В тава смесваме брашното, маята и солта. Правим кладенче и сипваме от бирената смес с млякото и...

3

Печете на 200 градуса около 40 минути.
Извадете от фурната и я намажете обилно с масло.
Погачата с масло е много вкусна....

Вкарва се във фурна на 50 градуса докато се надуе погачата. После се пече на 180 градуса до златист цвят.
Пухкавата погача с масло е готова....

Намазваме погачата с мазнината, с която намазваме и за плънката и оставяме погачата да втаса....

Намажете с жълтък и печете в загрята фурна. След изпичането на погачата я украсете с цветя от фондан или друг вид....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: