Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Печене на Питка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарни тънкости при правенето на питкаТънкостите при приготвянето на питка са няколко и макар да изглежда трудно за приготвяне, в действителност при спазването на някои основни правила...
Как да украсим питка?
За украса на питката може да отделите част от тестото, от което ще печете питката....
Украса на питка за прощъпулник
Украса на питката да прощъпулник
1. Един от начините е да се замеси кръгла питка....
Колко време се пече питка?
Но печенето на питка не е проста работа, а цяло изкуство, ще ви уверят десетки домакини, сблъскали се с трудности при изпичането на идеалната питка...
Тънкости при печене на баницаВ тази статия ще ви запознаем с всички тънкости при печене на млечна баница. Да започваме!...
1
Тънкости при печене на питаЗа да се опече добре питата, я печете в предварително загрята фурна на 230 градуса. Питата се пече около четиридесет минути....
3
На колко градуса се пече питка?При печенето на питки има някои тънкости, които с удоволствие ще споделим с вас....
1
Идеи за сватбени питки и погачи
Ако печете питката в намазнена и набрашнена тава без хартия за печене, ще получите погача, чиято долна част е като запържена....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: