Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Печенето на Гъска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарни тънкости при приготвянето на гъскаПечете гъската до златиска коричка, като по време на печенето трябва периодично да се преобръща гъската и да се полива със соса, който се получава...
Тънкости при печенето на сладкиши
През първите 20 минути печене вратата на фурната не бива да се отваря, тестото спада от това....
Тънкости при печенето на скара
Сега ще изброим и тънкостите при печенето на скара, които ще ви превърнат в истински майстор:
1....
Тънкости при печенето на пещПещта трябва да е добре почистена със специална метличка от всички трохи, останали от предишно печене....
1
Тънкости за вкусно агнешко печено
Тънкости при печенето на агнешко
Фурната трябва да е предварително загрята на 200 - 220 градуса....
Тънкости при печене на баницаВ тази статия ще ви запознаем с всички тънкости при печене на млечна баница. Да започваме!...
1
Тънкости при печене на питаМного домакини не смеят да опекат пита, защото се притесняват, че няма да се получи достатъчно добра и предпочитат да купят готова. Но няма нищо...
3
Кулинарни тънкости за по-вкусно печено месо
За да бъде печеното месо по-крехко и по-вкусно, има някои кулинарни тънкости....
Как да приготвим печена гъска
Гъската се пълни непосредствено преди печене. Зашийте с дебел конец....
Как се почиства гъска?
След като сте почистили гъската, можете да си приготвите печена гъска, пълнена гъска или супа от гъска....
Гъска с ябълки е изненада за Коледа
Поднесете с печените ябълки.
Вместо гъска с ябълки можете да приготвите патица с джинджифил....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: