Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости в Готвенето на Гъска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Изчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие....

1

Нарязваме месото на порции и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това го изваждаме и го изпържваме за малко в маслото....

Измиваме месото и го нарязваме на еднакви парчета. Задушаваме ги в мазнината до зачервяване.
Изваждаме ги, посоляваме и поръсваме с червен и черен...

От гъшето и свинското месо, сланината и лукът смиламе кайма.
Добавяме останалите продукти и омесваме до получаване на еднородна смес.
От полученото...

Когато месото е готово и получи хрупкава коричка, гъската се изважда и се слага в голямо плато или чиния....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: