Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости в Готвенето на Гъска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печена гъска
Готовата гъска поставете в подходяща чиния за сервиране. Отцедената от печенето мазнина се прецежда и се смесва с бульона....
Задушена гъска
Изчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие....
Печена гъска със сотирани картофи в гъша масВ загрятата гъша мас се запържват заедно с наситнения чесън....
1
Шницели от гъска
От гъшето и свинското месо, сланината и лукът смиламе кайма.
Добавяме останалите продукти и омесваме до получаване на еднородна смес.
От полученото...
Коледна печена гъска
Когато месото е готово и получи хрупкава коричка, гъската се изважда и се слага в голямо плато или чиния....
Сарми от гъска
Измиваме месото и го нарязваме на еднакви парчета. Задушаваме ги в мазнината до зачервяване.
Изваждаме ги, посоляваме и поръсваме с червен и черен...
Гъска със зеленчуци
Нарязваме месото на порции и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това го изваждаме и го изпържваме за малко в маслото....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: