Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости в Готвенето на Гъска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости в Готвенето на Гъска

Тънкости в Готвенето на Гъска

Прегледай всички 12 авторски предложения за тънкости в готвенето на гъска в Gotvach.bg.
Печена гъскаПечена гъска
Готовата гъска поставете в подходяща чиния за сервиране. Отцедената от печенето мазнина се прецежда и се смесва с бульона....
Пълнена гъскаПълнена гъска
Печете пълнената гъска около 2 часа в умерена фурна....
Задушена гъскаЗадушена гъска
Изчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие....
Печена гъска със сотирани картофи в гъша масПечена гъска със сотирани картофи в гъша мас
1
В загрятата гъша мас се запържват заедно с наситнения чесън....
Супа от гъскаСупа от гъска
Застройте супата от гъска с яйцата и киселото мляко....
Шницели от гъскаШницели от гъска
От гъшето и свинското месо, сланината и лукът смиламе кайма. Добавяме останалите продукти и омесваме до получаване на еднородна смес. От полученото...
Домашна печена гъскаДомашна печена гъска
3
Подреждаме върху гъската нарязаното масло и завиваме с алуминиево фолио....
Коледна печена гъскаКоледна печена гъска
Когато месото е готово и получи хрупкава коричка, гъската се изважда и се слага в голямо плато или чиния....
Класическа печена гъскаКласическа печена гъска
Готовата гъска се изважда в подходящ съд и се прибира на топло....
Сарми от гъскаСарми от гъска
Измиваме месото и го нарязваме на еднакви парчета. Задушаваме ги в мазнината до зачервяване. Изваждаме ги, посоляваме и поръсваме с червен и черен...
Гъска със зеленчуциГъска със зеленчуци
Нарязваме месото на порции и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това го изваждаме и го изпържваме за малко в маслото....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: