Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крехка Печена Гъска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пече още 2 часа. Периодично се залива с бульона от печенето.
Готовата гъска се изважда в подходящ съд и се прибира на топло....

3

Гъската се измива добре, посолява се и се слага в тава. Полива се с останалата мазнина. Пече се в умерена фурна....

Сложете печената гъска в голяма чиния или поднос и отстранете шишчетата и връвта. Извадете плънката и я изхвърлете....

1

За да бъде печената гъска вкусна и крехка, тя преди всичко трябва добре да се подготви....

1

Пече се във фурната 5 часа на 150 г.
След като се извади, се залива десетина пъти със сока от печенето, докато изстине....

Изчистваме и измиваме добре гъската. След това я посоляваме със сол от вътре и отвън....
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 6
50
42
33
21
10
Дай твоята оценка: