Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Гъска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Гъска

Приготвяне на Гъска

Открий всички 12 подбрани съвети за приготвяне на гъска в Gotvach.bg.
Пълнена гъска с дреболииПълнена гъска с дреболииИзчистваме и измиваме добре гъската. След това я посоляваме със сол от вътре и отвън....
Дива гъска в маринатаДива гъска в марината
Гъската се сервира, като се полива със соса....
Супа от гъска и зеленчуциСупа от гъска и зеленчуци
Бульонът от сварената гъска се прибавя в зеленчуците....
Печена гъска с кисело зелеПечена гъска с кисело зеле
Изпечената гъска се разрязва на парчета и се сервира с киселото зеле....
Печена гъска по английскиПечена гъска по английски
Разбъркваме всичко и с така получената плънка напълваме гъската....
Пълнена гъска и задушена с кисело зелеПълнена гъска и задушена с кисело зеле
С така приготвената плънка пълним гъската и я зашиваме добре с конец....
Печена гъска с ябълки и сини сливиПечена гъска с ябълки и сини сливи
Сложете печената гъска в голяма чиния или поднос и отстранете шишчетата и връвта. Извадете плънката и я изхвърлете....
Пълнена гъскаПълнена гъска
Печете пълнената гъска около 2 часа в умерена фурна....
Задушена гъскаЗадушена гъска
Изчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие....
Печена гъскаПечена гъска
Поднесете пълнената гъска със задушени картофки, картофи соте или зелена салата....
Кулинарни тънкости при приготвянето на гъскаКулинарни тънкости при приготвянето на гъска
От сока отделен при печенето се приготвя сос, с който се полива месото при сервиране....
Печена гъска с пълнеж от салвия и лукПечена гъска с пълнеж от салвия и лук
1
Гъска с тегло около 5 кг се пече около 180 минути под фолио....

Рейтинг

5
Общо гласували: 5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: