Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Печене на Кебапчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при Печене на Кебапчета

Тънкости при Печене на Кебапчета

Разгледай всички 12 авторски предложения относно тънкости при печене на кебапчета в Gotvach.bg.
Кебапчета на фурнаКебапчета на фурнаОформям кебапчетата и подреждам върху хартия за печене. Пека на 170 градуса до готовност....
Кебапчета на шишчетаКебапчета на шишчета
След като сместа е готова, с леко влажни ръце отново се оформят кебапчета. Нанизват се на шишчета и се доофирмят. Пекат се в парти грил....
Кебапчета на скараКебапчета на скара
14
Печете кебапчета на скара върху силно нагорещена скара с леко намазнени реотани....
Кебапчета на шишчеКебапчета на шишче
1
Получените кебапчета нанижете на дървени шишчета и ги пристиснете добре....
Ориенталски кебапчета с булгурОриенталски кебапчета с булгур
От продуктите в рецептата излизат 7 кебапчета. Поставете в тавичка върху хартия за печене или просто леко намазнена....
Кебапчета в доматен сосКебапчета в доматен сос
Оформяме на малки кебапчета. Пасираме доматите....
Адана кебапчета с нахутАдана кебапчета с нахут
От нея правим малки продълговати кебапчета, които запържваме леко в олиото....
Пилешки кебапчета с царевицаПилешки кебапчета с царевица
Оформяте като кебапчета (излизат около 12 броя) и редите в тава върху добре намазнено алуминиево фолио....
Кебапчета с домашен айварКебапчета с домашен айвар
Сервирайте кебапчетата и гарнирайте с топлия айвар и натрошено краве сирене....
Вегетариански кебапчета от лимецВегетариански кебапчета от лимец
И с мокри ръце оформих кебапчета, може кюфтенца. Подредих в тавичка с хартия за печене на дъното и отгоре поръсих с малко олио....
Кебапчета от домашна каймаКебапчета от домашна кайма
Пържим кебапчетата в сгорещено олио на тиган до готовност. Кебапчетата от домашна кайма са много вкусни....
Леки кебапчета от рибаЛеки кебапчета от риба
Оформяйте продълговати рибни кебапчета и ги печете/пържете до златисто от двете страни....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: