Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Правенето на Питка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


7

Но трябва да сте наясно и с някои тънкости в приготвянето на този японски специалитет....

45

За украса на питката може да отделите част от тестото, от което ще печете питката....

Украса на питката да прощъпулник
1. Един от начините е да се замеси кръгла питка....

Намажете всяка питка с мазнина и ги съединете по пет – трябва да се получат три дебели питки, които разточвате с големината на тавата....

Едно от най-вкусните и често приготвяни ястия вкъщи – пухкав омлет, който става за минути! Често се шегуваме, че това е първото нещо, което поставя...

Панко галетата се прави от вид хляб, който японците използват в кухнята си. Хлябът се приготвя от пшенично брашно, мая, сол и масло.
За да се...

Говеждата лой е позната на човека от древността и нейното приложение не се ограничава само до кулинарното и използване. От нея се правели свещи или...

Темпурата е японска техника за пържене на зеленчуци, риба или морски дарове. Общо взето тя представлява лека панировка от брашно, сол, яйце...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
52
43
33
22
10
Дай твоята оценка: