Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Правенето на Питка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при Правенето на Питка

Тънкости при Правенето на Питка

Открий всички 12 авторски предложения за тънкости при правенето на питка в Gotvach.bg.
Кулинарни тънкости при правенето на питкаКулинарни тънкости при правенето на питкаТънкостите при приготвянето на питка са няколко и макар да изглежда трудно за приготвяне, в действителност при спазването на някои основни правила...
Кулинарни тънкости при правенето на скараКулинарни тънкости при правенето на скара
7
Продуктите приготвени на скара винаги стават по-вкусни от пържените и от печените. Но за да станат с перфектен вкус, има няколко малки хитрини, които...
Кулинарни тънкости при правенето на сушиКулинарни тънкости при правенето на суши
Но трябва да сте наясно и с някои тънкости в приготвянето на този японски специалитет....
Тънкости при правене на кюфтета и кебапчетаТънкости при правене на кюфтета и кебапчета
45
Най-различни тънкости можете да чуете от майсторите на скара за приготвянето на кюфтета и кебапчета - от сериозни и важни предложения, като това скарата...
Как да украсим питка?Как да украсим питка?
За украса на питката може да отделите част от тестото, от което ще печете питката....
Украса на питка за прощъпулникУкраса на питка за прощъпулник
Украса на питката да прощъпулник 1. Един от начините е да се замеси кръгла питка....
Новогодишна баница с късмети или питка?Новогодишна баница с късмети или питка?
Намажете всяка питка с мазнина и ги съединете по пет – трябва да се получат три дебели питки, които разточвате с големината на тавата....
Най-допусканите грешки при правенето на омлетНай-допусканите грешки при правенето на омлет
Едно от най-вкусните и често приготвяни ястия вкъщи – пухкав омлет, който става за минути! Често се шегуваме, че това е първото нещо, което поставя...
Плоски питки от цял святПлоски питки от цял свят
Тази мексиканска питка се прави лесно и е много вкусна....
Тънкости при приготвяне на зеленчуци темпураТънкости при приготвяне на зеленчуци темпура
Темпурата е японска техника за пържене на зеленчуци, риба или морски дарове. Общо взето тя представлява лека панировка от брашно, сол, ...
Тънкости при готвене с говежда лойТънкости при готвене с говежда лой
Говеждата лой е позната на човека от древността и нейното приложение не се ограничава само до кулинарното и използване. От нея се правели свещи или...
Вкусни плънки за питки и хлебчетаВкусни плънки за питки и хлебчета
1
Сложете в средата им малко резенче пастет и оформете питка. Наредете ги в тавичка. За финал ги подмажете с разбито яйце и ги поръсете с мак....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
52
43
33
22
10
Дай твоята оценка: