Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Правене на Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави перлена захарНа Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Как правилно да замесим и сплетем козунак
За да замесите и сплетете правилно вашия козунак, то трябва да следвате следните стъпки.
Замесването е първият важен момент....
Как се прави козунак - ръководство за начинаещи
Как се прави козунак - ръководство за начинаещи:
Необходими продукти:
Брашно - 1.400 г
Яйца - 7 бр....
Как се прави страхотен козунак с глазураДобавете стафидите и месете тестото за козунака, за да се разпределят равномерно....
4
Как се прави козунак без яйца и мляко
Истинският козунак на празника е мек, ароматен и се отделя на конци.
На всеки е известно, че козунак се прави с яйца и прясно мляко....
Бъркан козунак, замесен в хлебопекарна
След 1 час тестото се е удвоило, обърнете го в обилно намаслен плот, разделете го на парчета без да премесвате тестото и оформете вашите козунаци....
Козунак, замесен в машина за хлябПрави се квас от млякото, маята, малко захар и брашно. Разбиваме яйцата и добавяме от захарта, докато се стопи....
3
Козунак на конци, замесен в хлебопекарнаИзлизат два козунака или рула, а количеството на кифличките зависи от тяхната големина....
4
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: