Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Правене на Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при Правене на Козунак

Тънкости при Правене на Козунак

Прегледай всички 35 авторски предложения за тънкости при правене на козунак в Gotvach.bg.
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захаррецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Как правилно да замесим и сплетем козунакКак правилно да замесим и сплетем козунак
За да замесите и сплетете правилно вашия козунак, то трябва да следвате следните стъпки. Замесването е първият важен момент....
Как се прави страхотен козунак с глазураКак се прави страхотен козунак с глазура
4
С приготвената глазура успешно може да украсите: - козунак без месене; - козунак без яйца; - плетен козунак....
Как се прави козунак - ръководство за начинаещиКак се прави козунак - ръководство за начинаещи
Как се прави козунак - ръководство за начинаещи: Необходими продукти: Брашно - 1.400 г Яйца - 7 бр....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Замесен козунак в хлебопекарнаЗамесен козунак в хлебопекарна
Замесеният козунак в хлебопекарна е готов....
Как се прави козунак без яйца и млякоКак се прави козунак без яйца и мляко
Истинският козунак на празника е мек, ароматен и се отделя на конци. На всеки е известно, че козунак се прави с яйца и прясно мляко....
Уникален козунак замесен в хлебопекарнаУникален козунак замесен в хлебопекарна
Уникален козунак замесен в хлебопекарна се получава!...
Бъркан козунак, замесен в хлебопекарнаБъркан козунак, замесен в хлебопекарна
След 1 час тестото се е удвоило, обърнете го в обилно намаслен плот, разделете го на парчета без да премесвате тестото и оформете вашите козунаци....
Козунак на конци, замесен в хлебопекарнаКозунак на конци, замесен в хлебопекарна
4
Излизат два козунака или рула, а количеството на кифличките зависи от тяхната големина....
Козунак, замесен в машина за хлябКозунак, замесен в машина за хляб
3
Прави се квас от млякото, маята, малко захар и брашно. Разбиваме яйцата и добавяме от захарта, докато се стопи....
Тайните на вкусния козунакТайните на вкусния козунак
5
Козунакът се меси бавно и се оставя да втаса....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: