Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Задушаване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Панко галетата се прави от вид хляб, който японците използват в кухнята си. Хлябът се приготвя от пшенично брашно, мая, сол и масло.
За да се...

Говеждата лой е позната на човека от древността и нейното приложение не се ограничава само до кулинарното и използване. От нея се правели свещи или...

Темпурата е японска техника за пържене на зеленчуци, риба или морски дарове. Общо взето тя представлява лека панировка от брашно, сол, яйце...

Спанакът е изключително полезен зеленчук, който е с високо съдържание на витамините А и С. Той не съдържа холестерол и мазнини и е чудесен източник...

2

1

Когато варите месо, не трябва да отваряте капака, след като изключите котлона. Оставете месото под капак още десетина минути.
След това извадете...

13

Основният проблем на домакините е свързан с това какво да се сготви. Да приготвиш ястието не е кой знае каква трудност, но е изключително сложно да...

22

3
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: