Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Задушаване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Панко галетата се прави от вид хляб, който японците използват в кухнята си. Хлябът се приготвя от пшенично брашно, мая, сол и масло.
За да се...

Говеждата лой е позната на човека от древността и нейното приложение не се ограничава само до кулинарното и използване. От нея се правели свещи или...

Темпурата е японска техника за пържене на зеленчуци, риба или морски дарове. Общо взето тя представлява лека панировка от брашно, сол, яйце...

1

1

Трябва да знаете обаче, че има тънкости при варенето на мляко, които ще изброим сега.
1....

Главното условие за вкусен сладкиш е тестото да е пищно и пухкаво, а за това е нужно брашното да бъде пресято, за да бъдат отстранени чуждите примеси...

1

Ето и някои тънкости при приготвянето на риба, с които трябва да сте наясно....

Кефалът е една от рибите, които често присъстват на нашата трапеза. Той може да е морски или речен. Речният е по-известен под името клен. За да...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: