Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Задушаване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при задушаване на месоЗадушеното месо става много вкусно, ако се спазят някои тънкости при приготвянето му....
Тънкости при паниране с панко
Панко галетата се прави от вид хляб, който японците използват в кухнята си. Хлябът се приготвя от пшенично брашно, мая, сол и масло.
За да се...
Тънкости при приготвяне на зеленчуци темпура
Темпурата е японска техника за пържене на зеленчуци, риба или морски дарове. Общо взето тя представлява лека панировка от брашно, сол, ...
Тънкости при готвене с говежда лой
Говеждата лой е позната на човека от древността и нейното приложение не се ограничава само до кулинарното и използване. От нея се правели свещи или...
Тънкости при пържене на кюфтетаВ основата на вкусните пържени кюфтенца стоят няколко важни правила.
Да започнем с каймата. За да изпържите наистина сочни и вкусни кюфтенца,...
1
Тънкости при варенето на мляко
Трябва да знаете обаче, че има тънкости при варенето на мляко, които ще изброим сега.
1....
Тънкости при печенето на сладкиши
Главното условие за вкусен сладкиш е тестото да е пищно и пухкаво, а за това е нужно брашното да бъде пресято, за да бъдат отстранени чуждите примеси...
Тънкости при готвене на мусакаНай-голямата тънкост при приготвянето ѝ обаче се учи с времето - практика....
1
Тънкости за готвене в гювеч
Какъв по-добър метод от готвенето в гювеч?
Това е бърз, лесен и полезен начин за приготвянето на ястията. Не е нужно да се стои край печката,...
Тънкости при печенето на скара
Сега ще изброим и тънкостите при печенето на скара, които ще ви превърнат в истински майстор:
1....
Гуанчале - същност и кулинарни тънкости
Всяка кухня си има своите традиционни деликатеси, които се правят от различни части на прасето. Едно интересно като вкусови качества предизвикателство...
Тънкости при готвенето на тофу
Тофу може да се осолява, задушава, запича или да се използва за плънка. Може и да се шпикова като месо и придобива почти същия вкус....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: