Gotvach.bg»Избрани Колекции»Всичко за Приготвяне на Пуешкото Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Обезкостяването става при рязането на месото, като се махат всички кости....

Най-голямото сред тях – как правилно да овкусим пуешкото, за да подсилим вкусовите му качества?...

Начин на приготвяне: В тиган се запържват лука, чесъна и накълцаното или смляно пуешко месо за около 5-7 минути....

За да сготвите вкусно пуешко ястие, трябва да сте наясно с определени правила за приготвянето на това вкусно и диетично месо....

Вижте някои идеи за приготвянето на пуешкото месо:
- пуешки гърди;
- пуешко на фурна;
- пуешки кюфтенца....

Месото се запържва в зехтин, добавя се бульонът и солта и се задушава под капак до омекване....

2

Връща се место и се залива с малко бульон, колкото да го покрие. Вари се на слаб огън до омекване....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: