Gotvach.bg»Избрани Колекции»Всичко за Соята
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто за всичкоНаправете си закваската, като в купа налеете топлото прясно мляко, добавете захарта и 2-3 с.л. брашно, разбъркайте и оставете настрани да се надигне...
1
Мусака всичко в 1
Накрая всичко се разбърква и се заравнява в тавата и допълваме вода до картофите....
Мъже, зарежете соята!Днес соята е една от предпочитаните и масово консумирани алтернативи на месото и месните продукти....
1
Гювечета от всичко по малко
Сложете гювечетата от всичко по малко в студена фурна, похлупете ги с капачетата и включете фурната на 220 °C....
Млечен чеснов сос за всичко
Оставяме в хладилника да се охлади, преди да го консумираме млечния чеснов сос за всичко....
Коктейл Това ли е всичко?
И ако това е всичко, трябва да е достатъчно за всеки ценител на коктейлите....
Лесно тесто с мая за всичкоС това лесно тесто с мая за всичко можете да си направите кифлички, пици, питки и мекици....
2
Подлютена веган разядка Всичко по 2
Всичко се блендира, налива се олио, оцет и сол на вкус. Пуска се на пулсация за кратко и готово....
Кратка история на соятаПървата японска историческа справка за соята датира от 712 година, а в края на XV век соята се разпространява много бързо на териториите, които сега...
2
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: