Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч с помберЛукът се нарязва и се задушава в мазнина.
Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода.
Бърка се и се държи на огъня около...
Гювеч с патладжани
Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите. Измийте добре...
Гювеч с бамяСмесете нарязаните зеленчуци в голям гювеч заедно със запържените лук и чесън. По желание добавете и няколко люти чушки....
1
Гювеч с агнешкоПресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
1
Гювеч с лук
В съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...
Гювеч в гърнеМахнете капака и залейте в гювеча. Върнете гърнето да се пече за още около 10-15 минути....
1
Постен гювеч с ориз
Добавят се подправките(без магданоза), гювеча и доматите. Разбърква се и се долива вода (на 1 ч. ориз - 3 ч. вода).
Пече се до готовност....
Ярешки Гювеч в Гърне
Ако ярешкото има жилки, почистете ги, изрежете излишната мазнина и го нарежете на резени, дебели 2.5 см. Върху всяко парче сложете по една филийка...
Тюрлю Гювеч в Буркани
Варете около час, час и половина, този тюрлю гювеч е една чудесна заготовка за зимата....
Постен гювеч в микровълнова
Лукът и чушките се нарязват на ситно, а патладжаните - на кубчета.
Лукът се задушава с маслото в закрит съд 3 минути при 100% мощност на микровълновата...
Зеленчуков гювеч с ориз
При поднасяне можем да аранжираме, като сипем от гювеча в средата и заградим с ориз....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: