Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия в Глинен Гювеч

Ястия в Глинен Гювеч

Прегледай всички 90 авторски предложения относно ястия в глинен гювеч в Gotvach.bg.
Гювеч с помберГювеч с помберЛукът се нарязва и се задушава в мазнина. Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода. Бърка се и се държи на огъня около...
Гювеч с пилеГювеч с пиле
Прехвърляте в тавичка и печете в умерена фурна, докато гювечът остане на мазнина....
Гювеч с патладжаниГювеч с патладжани
Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите. Измийте добре...
Гювеч с бамяГювеч с бамя
1
Смесете нарязаните зеленчуци в голям гювеч заедно със запържените лук и чесън. По желание добавете и няколко люти чушки....
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
Гювеч с лукГювеч с лук
В съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...
Гювеч в гърнеГювеч в гърне
1
Махнете капака и залейте в гювеча. Върнете гърнето да се пече за още около 10-15 минути....
Постен гювеч с оризПостен гювеч с ориз
Добавят се подправките(без магданоза), гювеча и доматите. Разбърква се и се долива вода (на 1 ч. ориз - 3 ч. вода). Пече се до готовност....
Ярешки Гювеч в ГърнеЯрешки Гювеч в Гърне
Ако ярешкото има жилки, почистете ги, изрежете излишната мазнина и го нарежете на резени, дебели 2.5 см. Върху всяко парче сложете по една филийка...
Тюрлю Гювеч в БурканиТюрлю Гювеч в Буркани
Варете около час, час и половина, този тюрлю гювеч е една чудесна заготовка за зимата....
Постен гювеч в микровълноваПостен гювеч в микровълнова
Лукът и чушките се нарязват на ситно, а патладжаните - на кубчета. Лукът се задушава с маслото в закрит съд 3 минути при 100% мощност на микровълновата...
Зеленчуков гювеч с оризЗеленчуков гювеч с ориз
При поднасяне можем да аранжираме, като сипем от гювеча в средата и заградим с ориз....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: