Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия с Просо

Ястия с Просо

Разгледай всички 48 избрани предложения за ястия с просо в Gotvach.bg.
Гофрети с брашно от просоГофрети с брашно от просоГотовите гофрети с брашно от просо овкусяваме по желание. Да ви е сладко!...
Пиле със зеленчуци и просоПиле със зеленчуци и просо
Да ви е вкусно с това пиле със зеленчуци и просо....
Хляб с просо и лимецХляб с просо и лимец
Ароматен, много вкусен и здравословен хляб. Подходящ по време на пост и при непоносимост към глутена. Пресяваме брашната в дълбока купа, за да...
Хляб с лимец и просоХляб с лимец и просо
Последователно смесваме в дълбок съд първо водата, зехтина, меда и сока от лимон. В друга купа смесваме сухите съставки – двата вида брашно, солта...
Бързо просо с домашен айварБързо просо с домашен айвар
Ароматно оранжево просо! Чудно Вкусно!...
Свежа зелена салата с просоСвежа зелена салата с просо
Зелената салата е подходяща за печени меса, риба или просто за предястие. Свежата зелена салата с просо е готова....
Хляб с просо и нахутХляб с просо и нахут
Когато хлябът с просо и нахут изстине, нарежете на филийки. Съхранявайте в хладилник....
Боза с брашно от просоБоза с брашно от просо
Накрая добавям закваската и оставям за ден-два да ферментира, докато се получи характерният мирис и вкус на истинската боза (като цяло бозата от просо...
Спанак с просо и кедрови ядкиСпанак с просо и кедрови ядки
Залейте просото и сушените кайсии с бульона и подгрейте до кипване, след което намалете котлона и варете сместа 15-20 минути, докато просото омекне...
Сладка каша от тиква и просоСладка каша от тиква и просо
След това се слага маслото и се оставя да се разтопи. 15 минути преди да е готова тиквата, се добавя просото....
Сладкиш с ябълки, просо и бадемиСладкиш с ябълки, просо и бадеми
Да ви е сладко с този сладкиш с ябълки, просо и бадеми!...
Лозови сарми с леща и просоЛозови сарми с леща и просо
За рецептата Лозови сарми с леща и просо използваме лозови листа от 1 буркан - навити на рулца....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
52
40
32
21
10
Дай твоята оценка: