Gotvach.bg»Избрани Колекции»Каша от Просо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Каша от Просо

Каша от Просо

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно каша от просо в Gotvach.bg.
Каша с просо и кокосово млякоКаша с просо и кокосово млякоКашата с просо и кокосовото мляко е готова. Вижте още какви са ползите от хапване на просо....
Каша от просо с мед и сушени плодовеКаша от просо с мед и сушени плодове
Готовата каша с просо подправяме с масло и накрая с мед, като бъркаме до пълното им разтопяване. Поднасяме топло. Чудно Вкусно!...
Каша с просоКаша с просо
Измийте просото внимателно. Сложете на огъня тенджера с 2-3 ч.ч. подсолена вода. Когато водата започне да ври, прибавете просото....
Просо с тикваПросо с тиква
Покрийте тенджерата с вкусната каша с дебела хавлия и оставете за около 30 минути....
Просо с картофиПросо с картофи
Просото се вари в бульона на слаб огън. След половин час се добавят нарязаните на кубчета картофи....
Апетитно просо с туршияАпетитно просо с туршия
Сипваме предварително добре измитото просо да се вари заедно с туршията във врящата вода....
Просо с кокосово млякоПросо с кокосово мляко
Овкусяваме десерта с просо с мед, нарязан/пюриран плод и изяждаме бързо. Просо с кокосово мляко е чудесна идея за здравословна закуска!...
Бързо просо с домашен айварБързо просо с домашен айвар
Ароматно оранжево просо! Чудно Вкусно!...
Хляб с просо и лимецХляб с просо и лимец
Ароматен, много вкусен и здравословен хляб. Подходящ по време на пост и при непоносимост към глутена. Пресяваме брашната в дълбока купа, за да...
Хляб с просо и нахутХляб с просо и нахут
Когато хлябът с просо и нахут изстине, нарежете на филийки. Съхранявайте в хладилник....
Запеканка с просо и кашкавалЗапеканка с просо и кашкавал
Необикновена, но апетитна запеканка с просо и кашкавал! Първо оставете просото да престои във вода една нощ....
Салата с просо и таханСалата с просо и тахан
Предварително накисваме в термос с гореща вода просото за няколко часа. Нарязваме магданоза и лука на ситно....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
51
45
32
20
10
Дай твоята оценка: