Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Исусов Хляб

Исусов Хляб

Прегледай всички 12 авторски предложения относно исусов хляб в Gotvach.bg.
Сладкиш Исусов ВенецСладкиш Исусов Венец
Върху набрашнен плот разточваме многолистното тесто на дълъг правоъгълник. Отделно в съд разбиваме размекнатото на стайна температура масло заедно...
ХлябХляб1. Замесете тесто по еднофазен (директен) начин от разбитите яйца, леко затоплените млека, захарта, солта и маята /размита в затопленото прясно мляко...
Картофен хлябКартофен хляб
1
Картофите се смачкват на пюре с млякото и се оставят да изстинат. Маята се размива с хладка вода и се смесва с картофеното пюре. Брашното се пресява...
Хляб ЧабатаХляб Чабата
Фурна - 200 градуса + купичка вода по време на печенето + пулверизатор с вода; Плоска тава покрита с хартия за печене; Работи се с миксер. В купата...
Италиански хлябИталиански хляб
Сложете всички сухи съставки заедно с брашното в купа и налейте топла вода, след което омесете тесто с кухненски робот. Това тесто е хрупкаво...
Маминият хлябМаминият хляб
Маята заедно със захарта слагам във водата и оставям да шупне. В купа слагам шупналата мая, кисело мляко, олиото малко от брашното и накрая солта...
Царевичен хлябЦаревичен хляб
3
Затоплете водата и в 50 мл от нея разтворете маята и захарта и оставете да шупне. Пресейте брашното и 250 г от гриса и направете кладенче. В него...
Обикновен хлябОбикновен хляб
2
Омесих меко тесто за хляб от продуктите, както са изброени. Намазах с олио и оставих на топло за час. Прехвърлих тестото в набрашнена тавичка...
Арабски хлябАрабски хляб
3
Разтворете маята заедно със захарта в 1/2 от топлата вода. Всички продукти смесете в голяма купа и замесете гладко, но лепкаво тесто. Не слагайте...
Кипърски хлябКипърски хляб
Разреждаме маята в 1/2 ч.ч. вода, добавяме 1/2 ч.ч. пресято брашно. Покриваме и оставяме за 30 минути. Лука почистваме и наситняваме. Добавяме...
Босилеков хлябБосилеков хляб
1
Стоплете млякото до телесна температура 37 градуса. Сложете при него листата пресен босилек и пасирайте. Натрошете маята при босилековото мляко...
Пълнен хлябПълнен хляб
2
Нарязваме хляба по дължина и широчина, без да разрязваме дъното. В процепите слагаме топеното сирене, нарязаната шунка, натрошеното краве сирене...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: