Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Единичен статус #456240
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави коментар към: Френски кроасани с маслопреди 6 години, преди 6 годиниФренски кроасани с маслоФренски кроасани с масло14.05.2022КроасаниАз търсих точно рецепта за френски кроасани и гледах видеото... изобщо не ми се получиха ...нито френски, нито лесни... станаха ужасни на вкус. Тестото не бухна грам... даже се разпадаше, а го месих не само с мшина и на ръце. Не се изпекоха добре, вътре станаха глетави.... с една дума Отвратителни.
    • Диана Костова
      Диана Костоваако сравнявате с тези от магазина, няма да са същите, все пак са без всякакви консерванти, придаващи мек и пухкав вид. Тънкостта при кроасаните е многократното разточване и замразяване между разточванията. Но явно тестото не ви се е получило поради някаква причина. Може маята да е била стара, може да е от хлебопекарната, няма как да кажа с точност. Видеата, които публикуваме са с 100% точност откъм краен резултат и използваните продукти, и метод на готвене. Съжалявам, че не ви се е получило. Понякога просто от първия път не става.