Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Козуначени кифлички с шоколадпреди 5 годиниКозуначени кифлички с шоколадКозуначени кифлички с шоколад20.11.2021КифличкиПропорциите на продуктите не са верни ...Пое 1 кг брашно, а дори не сложих цялото мляко....
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Френски кроасани с маслопреди 6 годиниФренски кроасани с маслоФренски кроасани с масло14.05.2022КроасаниТрудна работа е това с тестото. ....ще ги правя докато ми се получи нещо прилично ☺ Искам да се науча, точно защото са без консерванти, да си храня детенцето.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Френски кроасани с маслопреди 6 години, преди 6 годиниФренски кроасани с маслоФренски кроасани с масло14.05.2022КроасаниАз търсих точно рецепта за френски кроасани и гледах видеото... изобщо не ми се получиха ...нито френски, нито лесни... станаха ужасни на вкус. Тестото не бухна грам... даже се разпадаше, а го месих не само с мшина и на ръце. Не се изпекоха добре, вътре станаха глетави.... с една дума Отвратителни.
    • Диана Костова
      Диана Костоваако сравнявате с тези от магазина, няма да са същите, все пак са без всякакви консерванти, придаващи мек и пухкав вид. Тънкостта при кроасаните е многократното разточване и замразяване между разточванията. Но явно тестото не ви се е получило поради някаква причина. Може маята да е била стара, може да е от хлебопекарната, няма как да кажа с точност. Видеата, които публикуваме са с 100% точност откъм краен резултат и използваните продукти, и метод на готвене. Съжалявам, че не ви се е получило. Понякога просто от първия път не става.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest