Анонимен
Новак
  • Анонимендобави коментар към: Постни Макарони със Зеленчуци на Фурнапреди 2 седмициПостни Макарони със Зеленчуци на ФурнаПостни Макарони със Зеленчуци на Фурна23.03.2018Благодаря за рецептата, чудесен резултат се получи! Спазих всички пропорции, обаче сложих 250 гр. макарони, защото ми се стори, че ще стане огромно количество ядене, и наистина, въпреки че бях с голяма тава, се напълни. Не използвам микровълнова, защото не съм сигурен в здравословния начин на прикотвене на храна в нея, за това просто се опитах да запаря карфиола и броколите и то в денджерка и се получи. Наситнина трбява карфиола да се остави повече време, за да поумекне. Сложих по погрешка малко розмарин, обаче доста добре се допълни като вкус. Добър апетит на всеки който сготви рецептата!
  • Анонименсготви: Постни Макарони със Зеленчуци на Фурнапреди 2 седмициПостни Макарони със Зеленчуци на ФурнаПостни Макарони със Зеленчуци на Фурна23.03.2018
  • Анонимендобави коментар към: Зелен боб с яйца на фурнапреди 2 седмициЗелен боб с яйца на фурнаЗелен боб с яйца на фурна21.07.2018Много бързо, лесно и вкусно става, може да му се добави копър. Боба хем е леко меко, а едновремено и леко двърд, и е с много приятен вкус. Успех на теззи, които ще пробват рецептата!
  • Анонименсготви: Зелен боб с яйца на фурнапреди 2 седмициЗелен боб с яйца на фурнаЗелен боб с яйца на фурна21.07.2018
  • Анонименсготви: Пълнени червени чушки с оризпреди 1 месецПълнени червени чушки с оризПълнени червени чушки с ориз03.04.2017
  • Анонимендобави снимка към: Пълнени тиквички с крема сирене и кашкавалпреди 3 месеца
  • Анонименсготви: Пълнени тиквички с крема сирене и кашкавалпреди 3 месецаПълнени тиквички с крема сирене и кашкавалПълнени тиквички с крема сирене и кашкавал26.01.2017
  • Анонимендобави коментар към: Пълнени тиквички с крема сирене и кашкавалпреди 3 месецаПълнени тиквички с крема сирене и кашкавалПълнени тиквички с крема сирене и кашкавал26.01.2017Три големи тиквички ги разделих на половина и така се получиха 6 половинки, след което спазих пропорциите на останалите продукти и така се получи великолепно и хранително ястие. Малка част от кашкавала оставих да я поръся 10 мин преди да извадя от фурната, придоби по екзотичен вид. Балогдаря за вкусната рецепта, успех на всички, които ще пробват да я сготвят!
  • Анонименгласува за: Пълнени тиквички с крема сирене и кашкавалпреди 3 месецаПълнени тиквички с крема сирене и кашкавалПълнени тиквички с крема сирене и кашкавал26.01.2017
  • Анонимендобави коментар към: Пълнени тиквички с яйце и сиренепреди 4 месецаПълнени тиквички с яйце и сиренеПълнени тиквички с яйце и сирене09.01.2017Аз нарязах вътрешността на тиквичките на ситно, добавих ги към сиренето, махнах към 100 гр. сирене, сложих 1 яйце по-малко, добавих копър в едните тиквички, а в дургите джоджен и стана вълшебно. Използвам истинско сирене и кашкавал, и като се разтопиха, вкуса е неповторим. Стори ми се че е нужно да се сложи малко вода докато се пекат тиквичките, не знам дали има полезен ефект, но се образува приятен сос от съдържанието, което е изпаднало от тиквичките. По този начин изтеклия сос от тиквичките не загоря, което предполагам, че би се случило, ако нямаше вода. Успех на тези, които ще пробват рецептата!