Валентина
Валентина
Новак

Моите коментари

Валентина коментира:
Изглежда ми вкусно, ще опитам. Само дето готвачите на сайта пак са си избрали снимка от архива по размер, а не според същността на рецептата. Техните неуместни редакторски вмешателства ще ме откажат да публикувам тук рецептите си. Поздрави.
Валентина коментира:
В този сладкиш изброих 5 чаши захар! Дори да допуснем, че дозата на продуктите е за огромна тава и я намалим наполовина - пак е много! От толкова захар човек може да хване диабет. На такова количество захар в сиропа бих добавила поне сока на 1 лимон, или лимонена киселина, за да придобие кисела жилка. Иначе байгън ще му става на човек от сладко... Като цяло : не ми харесва.
Валентина коментира:
Каква фурна имате предвид? Електрически уред за хляб ли? Ако питате за такъв, наистина не знам дали ще се получи. Аз обичам да готвя по класическия начин и не използвам електрическа хлебопекарна. Пекох го във фурната на моята вече старичка българска готварска печка - получи се много удачен сладкиш. Мисля да го приготвя пак за Коледа или за Новата година. :)
Валентина коментира:
Зелникът с кисело зеле или праз, или с двете заедно е добре известна рецепта. Обаче ме озадачи единицата мярка за зеле - 1 бр. Не беше ли по-правилно да се каже 1 зелка , да се уточни грамажът или поне големината и? Така посочено е доста неясно какво количество кисело зеле точно влагате в плънката. Или количеството е едно къмто гьотера? ...