Моите коментари

Това е тортата, върха !
Днес видях снимката на тази торта в един вестник, но нямаше име на автор !
И на мене ми допада, нали пък съм си пухкава :)
Когато готвя патладжан винаги поръсвам със сол, и оставям да излезе горчилката. Може и да е вкусно, аз не бих рискувала :)
Да, плънката е от мляното месо, кромида и доматеното пюре. не можах нито да напиша рецептата, нито да кача снимката.
Наистина е не стандартна-с един килограм месо :)
Аз, винаги пържа първо лука, и след това добавям дробчетата, иначе са ми сухи.
За пръв път чувам за див ориз, защо се нарича така, и в кои магазини го има :)
Много ми допадна тази идея, със сигурност ще ги приготвя, болонезе или маринара биха били чудесно допълнение, и си става основно ястие.
Вили, обърнала си буквичката И :)
Истината е, че за пръв път готвя подобно нещо, подтикната от тематичната седмица. Аз също никога не съм харесвала тази комбинация, защото майка ми ни готвеше подобна манджа само че в тенджера, и въобще не я харесвах. С ръка на сърцето си казвам, че така както я приготвих, на мен ми хареса, както и на мъжа ми, нищо че той обича да има месце. И така :) въпрос на вкус.
Уникална коричка има!
Изглеждат ужасно примамливо, уникални са.
Аз съм от децата израсли на село, през 90-те години. Тогава в малките магазинчета на село нямаше почти нищо, мама всяка събота правеше по 3-4 тави с такива курабийки, навяха ми много мил спомен от детството :)
Няма как да останат сурови, защото не са дебели :) мисля че на втората снимка се вижда че са изпечени!
За това попитах, аз също никога не я оставям във водата, веднага я отцеждам в гевгир, но деда знам!