Вили тук ще те поправя, по тая логика ние с теб готвим само бъркочи, че като гледам все различни неща готвиш, не ги повтаряш :) според мен е правилно да се изказва мнение, аз лично винаги съм готова да приема критика. Честно казано за тази рецепта не искам да изказвам мнение, защото спанака не е от любимите ми продукти с които готвя.
Тортата изглежда неустоимо, досега винаги съм приготвяла млечния крем по друг начин, трябва да пробвам и така, най-вероятно има разлика заради разбиването на жълтъците.
Ще бъде добре пудрата захар и какаото да се пресеят, за да се получи гладка смес както си написала, а не да има бучки като на снимките. Иначе изглежда добре.
Интересна рецепта, аз по-често използвам галета, рядко хляб, но никога не съм се сещала да го напоя в прясно мляко, вкуса със сигурност е различен, чесън също не съм добавяла досега в каймата.
Тортата изглежда уникално, моя въпрос е: за форма с какъв диаметър стигат тези бишкоти,може и аз да спретна тази шоколадова вкусотия днес, пък да става каквото ще :)
Моите коментари