Моите коментари

Аз пък имам друг въпрос, това ли е правилния начин за приготвяне на паста? По компетентните, да споделят :)
Вили тук ще те поправя, по тая логика ние с теб готвим само бъркочи, че като гледам все различни неща готвиш, не ги повтаряш :) според мен е правилно да се изказва мнение, аз лично винаги съм готова да приема критика. Честно казано за тази рецепта не искам да изказвам мнение, защото спанака не е от любимите ми продукти с които готвя.
Много ми допада лимоновата глазура, бих добавила и малко пудра захар.
Благодаря Вили, получи се много вкусно ястие, и използвах изостаналите продукти !
Какъв вид е ориза, и на коя марка е? много харесвам този вид ориз, но не съм попадала на него.
Тортата изглежда неустоимо, досега винаги съм приготвяла млечния крем по друг начин, трябва да пробвам и така, най-вероятно има разлика заради разбиването на жълтъците.
Това със сигурност ще стане много освежаващо, аз ще спестя канелата, благодаря за страхотната рецепта :*
Как е вкуса на пъпеш през термична обработка, мен все не ми стиска да сложа.
По-точното наименование на тези картофи е "Акордеон" ветрилата се нарязват по друг начин :)
Ще бъде добре пудрата захар и какаото да се пресеят, за да се получи гладка смес както си написала, а не да има бучки като на снимките. Иначе изглежда добре.
Сладкиша е много бърз, лесен и лек, може да добавите всякакви плодове :)
Попитах, защото тортичката изглежда малка, а аз нямам толкова малка форма, ще увелича продуктите за моята най-малка форма с диаметър 22 см.
На снимката като видях, си помислих че е баница със сладко от кайсии заради жълтия цвят.
Интересна рецепта, аз по-често използвам галета, рядко хляб, но никога не съм се сещала да го напоя в прясно мляко, вкуса със сигурност е различен, чесън също не съм добавяла досега в каймата.
Тортата изглежда уникално, моя въпрос е: за форма с какъв диаметър стигат тези бишкоти,може и аз да спретна тази шоколадова вкусотия днес, пък да става каквото ще :)
Хляба поема влагата на домата и сиренето, и е като спойка на плънката.