Стоян Карагьозов
Стоян Карагьозов
Новак

Моите коментари

В класическата овчарска салата няма чушки и царевица.Гъбите по-добре да бъдат запържени(задушени или на скара).
Няма да съжаляваш.Витаминозно-минерална бомба.
Вместо лимонтузу слагам лимон и сол.И го бия с миксера.Става много по-лесно.
Станаха много вкусни,но направих глупост и ги сложиш в по-малка тава,слепиха се и нямат много вид.За това не мога да сложа и снимки,но следващия път ще се постарая повече.Естествено освен кашкавал сложих сирене и колбас.Не сложих чесън и чубрица,но с шарена сол са уникални.
1.Не е нужно да се маже с нищо.В бутер тестото си има достатъчно мазнина. 2.180С 3.Плънката е в зависимост от големината на квадратите.
Абсолютна глупост.Как няма да го измиеш.Приготвял съм сигурно 200 000 пилета(ако не и повече),винаги съм ги миел и НИКОГА,НИКОЙ не се е натравял.Трябва да се следи пилето да е свежо,да не лепне и да мирише като прясно.