Тези питки са чудесни. Ако използвате пълнозърнесто брашно ще станат още по-вкусни. Те са за Арапите средство за захващане на храната, както не използват вилици, ами ядат с ръце(дясната ръка). Прегъват питката като лъжица и така си взимат храната...
Генке,
що не опишеш по-подробно как става... Кога се пълнят пурите с белтъка - преди или след печене$ Ако е след, как го правиш навитото тесто да не се залепи? Използваш ли онези метални фунийки при печенето? Айде, дай, малко повече труд като даваш рецепта. Благодаря.
Счуканият захарин при печене става горчив. По-добра е СТЕВИЯта (или течна или на прах,)която не променя вкуса си, а е много по-сладка от захарта и без опасности за здравето. Има 0 Калории, а е сладкааааааааааа. Важно е и кое мляко използваме - онова с на-малък % на млечни мазнини.
Тотално неправилно. плодове не се ядат нито след обяда нито след вечеря. Те са самостоятелна храна за в 10 или 16 часа. Никъде не се споменават количествата, което е и най-важното в тази диета. Дневно може да се консумира 400 ж зеленчуци - варени на пара или печени без мазнина или с малко кокосово олио. Мазнините дневно са 2 супени лъж. зехтин или друго олио. Месо - 2 пъти по 60 гр за целия ден. Хляб- 60 гр сутрин и/или обяд или вечеря. Ако се яде хляб на обяд, не се яде за вечеря. Дневно картофи - 160 гр. Варен КАФЯВ ориз 120 гр в порция, макарони и фидета ЗАБРАВЕТЕ! Яжте карфиол и брокула, кисело зеле и пресно зеле почти колкото искате,защото техните калории са минимални, а също така и тиква - варена, печена с подсладители СТЕВИЯ която не дава никакви вреди на организма. Кафе - ограничено. Зелен или билков чай до 1 литър дневно. Плодов чай внимателно и редко.
Добре е към храната да се добавя канела (цейлонска)не китайска или др. 1ч.л. 2 пъти на ден - сваля захарта, използвайте в големи количества (колкото обичате)СМИНДУХ. И той има благотворно влияние на захарта в кръвта. Маслото от ОБЛЕПИХА е чудо.
За сега толкова.
Поздрав и бъдете ми здрави!
Моите коментари