Всички които пишат рецептите и снимат изглеждат прекрасно,аз много рецепти правя от тях,но не ми се получават,спазвам всичко и тегля всичко.Но може би не винаги снимат самата рецепта,продукта
Всяка Коледа я правя така но всяко месо увивам в зеле и нареждам до изпълваме на гювечето,а най-отгоре слагам наденицата,но вино не слагам защото слагам от сока на зелето.Получава се много вкусно.
Отговорете каква сметана заквасена или сладкарска и наистина ли сте новак и трябва ли човек да Ви се довери затова бъдете по точни ако искате да Ви коментираме и разбира се да правим рецептите Ви
Не не съм съгласна с всичко което е писано,Вие ако знаете как се режи и как се опакова това месо няма начин да не го измиѝте ,а за гъбите зимата няма слънце и какво да не се ядат гъби ли.И т.н.
Въпроса е как да бъда сигурна че хляба е наистина пълнозърнест не вярвам на техните надписи,на един хляб пишеше,че има 12 вида зърна аз поне не съм чувала толкова видове.
Моите коментари